Dimecres amb possibilitat de pluja a Rubí

La temperatura s'estancarà

Núvols de tempesta sobre Sabadell
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
Redacció
09 d'octubre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimecres fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguna franja de núvol alt i prim, si bé també hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat. A partir de llavors els núvols augmentaran inicialment pel Pirineu i resta de la meitat est i al llarg de la tarda s'estendran per la resta del país, excepte al Prepirineu Occidental, Ponent i Terres de l'Ebre.

A partir de migdia, s'espera ruixats dispersos a la meitat est, mentre que al final del dia també se'n produiran a altres punts de la Catalunya Central i del Camp de Tarragona. Seran d'intensitat feble en conjunt i puntualment moderada, sobretot a partir del vespre i al litoral i prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu és possible precipitació feble a partir de mig matí. En general, s'acumularan quantitats minses de precipitació.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 10 i 15 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 14 i 19 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament al Pirineu i a la meitat est, i serà similar a la resta del territori, fins i tot lleugerament superior al litoral sud. Rondarà entre 25 i 30 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i al litoral sud i entre 21 i 26 ºC a la resta del país, més baixa al vessant nord del Pirineu.