El Museu Etnogràfic Vallhonrat acollirà una exposició de disseny gràfic

"Punt i a part. Més de 40 anys dedicats a la comunicació" es podrà veure del 17 al 27 d'octubre

El Museu Etnogràfic Vallhonrat acollirà una exposició sobre disseny gràfic
El Museu Etnogràfic Vallhonrat acollirà una exposició sobre disseny gràfic | Cedida
Redacció
09 d'octubre del 2019
El proper dijous, 17 d'octubre, s'inaugurarà una exposició dels treballs de Mas Disseny, una empresa de disseny gràfic de Rubí, i que oferirà una mostra dels projectes que han realitzat durant la seva llarga trajectòria.

Mas Disseny realitza tot tipus de treballs, com ara imatges corporatives, anuncis, opuscles, catàlegs de productes, publicacions, campanyes publicitàries... entre els seus encàrrecs hi ha la identitat corporativa del Castell Eco-Museu Urbà de Rubí, campanyes promocionals de Rubí Centre Comercial, o l'exposició de la commemoració de l'arribada del tren a Rubí.

L'exposició no estarà organitzada de manera cronològica, sinó agrupada per empreses - entre les quals hi ha, per exemple, el Grup Saltó o Ipagsa Industrial - o per àmbits. L'objectiu d'aquesta manera d'organitzar-la és dotar-la d'un to més pedagògic i de reivindicació, tal com expliquen els seus promotors, "que és una tasca que des del disseny hem de fer contínuament".

La mostra es podrà veure a l'Auditori del Museu Vallhonrat (entrada per la plaça Montserrat Roig), i s'inaugurarà el 17 d'octubre a les 19.30h. Estarà exposada fins el dia 27.