Es presenta el tercer número de «L'esquitx» dedicat al món de la il·lustració

"Rubí il·lustrat" serà el títol de la nova edició de la revista de territori i cultura de Rubí

La portada del tercer número de L'Esquitx
La portada del tercer número de L'Esquitx | Jordi Olivé
Redacció
09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:16h
El proper 19 d'octubre sortirà a la venda el nou número de la revista de territori i cultura de Rubí, L'Esquitx, que ja arriba al seu tercer exemplar. El primer, publicat l'any 2016, es va dedicar als topònims; mentre que el segon, l'any 2017, estava centrat en l'aigua i les fonts.

Després d'un any d'aturada, l'equip redactor de la revista s'ha tornat a posar a la feina i ja és a punt de sortir del forn el tercer Esquitx, que enguany estarà centrat en el món de la il·lustració.

Així doncs, a "Rubí il·lustrat", hi trobarem un apartat de Recerca que farà descobrir tres rubinencs que són més coneguts en altres àmbits però que amaguen una interessant faceta com a il·lustradors. També hi haurà la clàssica entrevista que inclou cada número de L'Esquitx, en aquesta ocasió a l'il·lustrador rubinenc Quim Conca.

També a cada Esquitx s'hi troben els anomenats "esquitxos", pinzellades sobre la temàtica central de la revista, i on podrem llegir articles, reportatges i entrevistes a nous talents de la il·lustració.

Finalment, una persona ens enviarà Al racó de pensar amb una reflexió crítica sobre el món de l'art i la il·lustració; i s'inclourà, com en cada número, una recomanació literària.

La revista, que es presentarà el proper 19 d'octubre a les 12h a la biblioteca, tindrà un preu de 8€ per al públic general i de 6€ per als socis i sòcies de Rubí d'Arrel.