Quatre rubinencs a les llistes de les eleccions del 10 de novembre

Dues de les candidates repeteixen, mentre que els altres dos van a les llistes per primer cop

Els rubinencs que van a les llistes de les eleccions del 10 de novembre
Els rubinencs que van a les llistes de les eleccions del 10 de novembre | Rubitv.cat
Redacció
10 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:43h
El Boletín Oficial del Estado (BOE) d'ahir dimecres, 9 d'octubre, va fer públiques les llistes presentades per cadascuna de les candidatures que es presenten a les eleccions al Congrés i al Senat el proper 10 de novembre.

Com en anteriors ocasions, hi haurà presència rubinenca a diverses llistes; algunes ja hi havien anat i d'altres, s'estrenen.

En el primer cas, Sònia Sierra (Cs) repeteix per a la formació taronja com a número 6 de la llista; i també repeteix, i com a número 15, l'exalcaldessa de Rubí, Carme García Lores (PSC).

Hi haurà dues estrenes en aquestes eleccions: per una banda, en la llista d'un partit que també s'estrena, Más País, de la qual el rubinenc Jordi Castillejo n'és membre ocupant el número 10. Castillejo és un dels membres més implicats del cercle de Podem Rubí.

Per l'altra banda, i per part de Junts, trobarem Sònia Jorba ocupant la posició número 26 per Barcelona. Jorba ja va estar present a les llistes de Junts per Rubí a les passades eleccions municipals del mes de maig, ocupant el número 3 de la llista encapçalada per Jaume Buscallà.