El CE Maristes Rubí i l'Handbol Rubí es fusionen

Marcos Fernández, president del Handbol Rubí: "És la millor decisió que podíem haver pres"

El CE Maristes Rubí i l'Handbol Rubí es fusionen
El CE Maristes Rubí i l'Handbol Rubí es fusionen | Marta Casas
Redacció
11 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:10h
"Estem molt satisfets perquè vèiem que el Handbol Rubí arrossegava un problema important per aconseguir jugadors, i els Maristes li han estès la mà per aconseguir que l'handbol no es perdi a la ciutat", ha explicat el regidor d'Esports, Juan López, que ha ofert tot el suport a l'equip.

L'encara president de l'Handbol Rubí va explicar que "veient com estava la situació, la Junta va haver de prendre mesures especials, i no ens penedim d'haver-ho fet". "Unificar forces per treballar de manera conjunta amb el club que sempre ha estat al nostre costat, Maristes Rubí, que ara continuarà el llegat d'un club amb quaranta anys d'història, és la millor decisió que podíem haver pres", ha conclòs.

Els dos clubs encara no han acabat de tancar com quedarà la qüestió de la Junta Directiva, és a dir que no se sap encara si l'actual Junta de l'Handbol Rubí en continuarà formant part o Maristes ho absorbirà directament. A efectes pràctics, l'Handbol Rubí ha cedit les dues categories que tenia al Club Esportiu Maristes Rubí.

El director del col·legi Maristes de Rubí, Valentí Alarcón, ha agraït a l'Handbol Rubí tota la col·laboració dels darrers anys. "A nivell de club, aconseguim que totes les seccions del nostre club tinguin categoria sènior, cosa que ens fa molt feliços; i a nivell local, molt contents de poder mantenir l'handbol a la ciutat", ha dit Alarcón.

Els equips base jugaran al pavelló dels Maristes, i els equips juvenil i sènior juguen a La Llana. Actualment els Maristes tenen nou equips d'handbol.