OBRES

Tot apunta que dilluns s'inicia l'arranjament de les zones verdes d'Els Nius

Les obres, que tenen una durada màxima de sis mesos, consisteixen a reordenar, adequar i reparar diferents àmbits d’enjardinat i accessos per a vianants

per Redacció , 11 d'octubre de 2019 a les 15:00 |
Una de les escales on s’actuarà és la que connecta els carrers Guipúscoa i Palència | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha comunicat que la setmana vinent s'iniciarà l'arranjament de les zones verdes del Sector H (Els Nius). El projecte preveu reordenar, adequar i reparar diferents àmbits d’enjardinat i accessos per a vianants que travessen i rodegen aquesta urbanització. L’actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), tindrà una durada màxima aproximada d’uns sis mesos.

Els punts on treballaran concretament són a les escales entre els carrers Biscaia i Zamora, a la zona d’estada i jocs, als accessos al turó, a les escales entre els carrers Guipúscoa i Palència, al camí envoltant a l’extrem est, al carreró adjacent al carrer Palència i a la petita rotonda entre els carrers Zamora i Biscaia. 


A més, el projecte incorpora elements per millorar tant la relació amb l’entorn com la circulació dels vianants.

Mentre s’executin els treballs no quedarà afectada la circulació de vehicles. En canvi, la mobilitat de vianants sí que es veurà limitada, ja que hi haurà dos trams d’escales per les quals no es podrà passar: les que connecten els carrers Biscaia i Zamora i les que enllacen els carrers Guipúscoa i Palència.


Les obres, que afecten una superfície de prop de 7.500 m2, les durà a terme l’empresa Tempo Facility Services per un import de 267.281,84 euros. 

 

Participació