Darrers dies per gaudir «De tapes per la Fira» en motiu de Sant Galderic

La fira d'art i pagesia de la ciutat, que compta amb aquesta activitat gastronòmica, serà el 19 d'octubre

Redacció
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:14h
Dijous passat va començar una de les activitats més esperades pels rubinencs i rubinenques en aquesta època de l'any: la ruta De tapes per la Fira, que es podrà gaudir fins el dia 19 d'octubre, el dia en què se celebrarà la 25a Fira de Sant Galderic.

En aquesta 8a edició de la ruta es podrà gaudir de l'oferta gastronòmica de 28 restauradors de la ciutat, que elaboren una tapa especial per a l'ocasió, a un preu de 2,5 € amb la beguda inclosa - cada establiment decideix quina beguda ofereix.

Un cop acabi la ruta de les tapes, el 19 d'octubre, es farà un sorteig d'un val de 60 € per anar a dinar o a sopar a qualsevol dels establiments que hagin participat a la ruta. Per participar en el sorteig, s'ha de participar a la votació de la millor tapa, bé omplint la butlleta que hi ha al revers del programa de tapes i dipositant-la a les bústies dels restaurants participants, o bé a través de l'aplicació mòbil Rubí Ciutat. Els tres establiments més votats rebran un reconeixement.

Alguns dels restaurants que participaran en aquesta nova edició de De tapes per la Fira són noves incorporacions, com ara La Pruna o la Villa Malquerida, on s'ha fet la roda de premsa de presentació d'aquesta activitat. L'any passat es van repartir més de 21.000 tapes en els deu dies que va durar la ruta.

Consulta aquí l'oferta completa de tapes de la 8a ruta De tapes per la Fira.