Aquest dissabte arrenca la temporada de jazz a l'Ateneu de Rubí

Benet Palet, Dani Pérez i Jordi Gardiñas seran els encarregats d'iniciar el cicle de concerts

Redacció
14 d'octubre del 2019
Palet, Gardiñas i Pérez, aquest dissabte a l'Ateneu de Rubí
Palet, Gardiñas i Pérez, aquest dissabte a l'Ateneu de Rubí | Associació Jazz Rubí
Aquest dissabte arrenca la temporada de jazz a l'Ateneu, el cicle de concerts organitzats per l'Associació Jazz Rubí.

La primera actuació, que serà a les 20h, serà a càrrec d'un extraordinari trio format pel trompetista Benet Palet, el guitarrista Dani Pérez i el bateria Jordi Gardeñas, el Benet/Pérez/Gardeñas Trio.

Benet Palet (Ullastrell, 1964) es va iniciar al món del jazz al voltant de la Jazz Cava de Terrassa, i ha participat en diversos seminaris internacionals de jazz, a més de col·laborar amb músics de renom i formacions com Joan Munné, Quico Pi de la Serra o la Big Band Jazz Terrassa.

Dani Pérez, que és professor de guitarra, combos i improvisació a l'ESMUC, compta amb més de 40 enregistraments com a acompanyant i 2 com a líder, i ha guanyat diversos premis com a millor guitarrista de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna els anys 2000, 2001 i 2007.

Finalment, Jordi Gardeñas (Sabadell, 1967)ha col·laborat amb diversos músics de renom, a més de publicar en revistes especialitzades en el món de la bateria i del jazz; i ha col·laborat com a acompanyant en més d'una vintena de discos. També ha rebut nombrosos premis, com per exemple el Premi al millor intèrpret solista a la 1a Mostra de Jazz de Catalunya (1993); i una nominació als Goya l'any 2009 per la cançó Al Sur del Cielo, de la pel·lícula Carlitos en el campo de los sueños.