Grafiters, colors, skate i música en la 3a edició del Full Colors

35 grafiters han renovat la imatge de la plaça de Josep Tarradelles pintant murals a les parets

Grafiters renoven la imatge de la plaça Josep Tarradelles
Grafiters renoven la imatge de la plaça Josep Tarradelles | Marta Casas
Redacció
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:05h


Aquest cap de setmana Rubí ha acollit la celebració de la 3a edició del festival Full Colors. 35 grafiters i grafiteres han pintat murals a les parets de la plaça de Josep Tarradellas en el marc d'aquesta iniciativa de Petados Crew, la Skateboarding i La Sonik que canalitza l’art urbà com a eina d’intervenció social.

La proposta manté el seu atractiu per als artistes locals i també d’internacionals, així com s’ha obert a altres col·lectius amb la inclusió de noves activitats com la Batalla de Galls o les propostes pensades per a famílies. 

Amb aquesta premissa, s’han dut a terme diverses activitats a la plaça. A banda de repintar els murs, la proposta ha comptat amb activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana. Dissabte, hi ha hagut activitats infantils d’art al carrer, un vermut musical a càrrec de La Sonik, una Batalla de galls i música amb Cosmic Lala and the planets i DJ Azogue-Godac. Diumenge, s’han celebrat més activitats per a nens i nenes, un altre vermut musical amb la música de DJ Rude lerdo i un Game of Skate, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí.​