EN DIRECTE Tots els talls de carreteres per la resposta a la sentència

Continuen les incidències viàries per les protestes

Tall de carretera a Gurb
Tall de carretera a Gurb | ACN
NacióDigital
15 d'octubre del 2019

La publicació de la sentència de l'1-O aquest dilluns al matí ha tingut resposta immediata de la ciutadania, i això s'ha traduït en afectacions al trànsit, concentrades, una gran part a Barcelona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la primera acció ha estat a la Ronda de Dalt, a l'altura de Vall d'Hebron / Montbau, i posteriorment a la Ronda Litoral. Ambdues s'han allargat pocs minuts.

A la xarxa viària, continuen els talls per manifestacions. La C-16, a Sant Cugat del Vallès. També es mantenen les interrupcions a la C-17, a Vic. A la C-66, a la Bisbal d'Empordà i Banyoles; la C-59, a Moià i la C-37, a Querol. Hi ha talls a la Ronda Litoral i això afecta, també a la Ronda de Dalt i al Nus de la Trinitat. Això, se suma al tall de l'aeroport de Barcelona. A més, segueixen tres marxes lentes, a l'AP-7 nord, a Llinars del Vallès, a la C-31 nord, a Platja d'Aro i a la C-35, a Sant Celoni.

Consulta tota la informació de les afectacions viàries al minut, a través de les càmeres de NacióDigital (també amb informació en directe del Servei Català de Trànsit i el mapa d'afectacions d'arreu del territori). A continuació, el detall de les afectacions, actualitzat al moment: