Es tracta de la prova més dura i exigent de l'especialitat

Redacció
15 d'octubre del 2019
Fernando Garrocho completa l'Ironman de Kona (Hawaii)
Fernando Garrocho completa l'Ironman de Kona (Hawaii) | CN Rubí
Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat del Món Ironman a Kona (Hawaii), el més exigent i dur de l'especialitat, i que va comptar amb la participació del triatleta del CN Rubí Fernando Garrocho.

Garrocho va completar la prova, que consta de 3.860 metres de natació, 180km de ciclisme i 42.2km de cursa a peu en un temps d'11 hores, 5 minuts i 7 segons; que el van classificar en 196a posició de la seva categoria (45/49 anys).

El rubinenc havia obtingut la plaça per l'Ironman de Kona després de participar al de Barcelona l'any 2018.

14 posició per l'equip de triatló al XVIII Aquatló Ciutat de Badalona

L'equip de triatló del CN Rubí va participar dissabte al XVIII Aquatló Ciutat de Badalona, que pertany al Campionat Nacional de Catalunya per quips i que serà el darrer de la temporada.

L'equip format per Adelardo Gallego, Juan José Sánchez, Francesc Ridaura, Nico Fricou i Eduard González va assolir la 14a posició final en aquesta prova.