Els CDR, Òmnium i l'ANC convoquen la ciutadania a noves mobilitzacions

Concentracions davant les delegacions del Govern i a diverses capitals de comarca per avui a les 19h | Nova concentració per exigir la llibertat dels presos polítics a Rubí, demà a les 19h

Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 20:55h
Després d'un intens dia de mobilitzacions ahir a la tarda, i de la multitudinària concentració que va aplegar prop d'un miler a la plaça de l'ajuntament de Rubí; els CDR, l'ANC i Òmnium han convocat noves concentracions per aquesta mateixa tarda i per demà.

Concentracions amb espelmes davant les delegacions del Govern i algunes capitals de comarca

Per avui a les 19h, s'han convocat segudes pacífiques amb espelmes davant les delegacions del Govern espanyol a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Per assistir a aquesta convocatòria, els CDR estan organitzant dues columnes que sortiran a partir de les 18.30h des dels Jardinets de Gràcia i des de la Pl. Universitat.

A la mateixa hora, a diverses capitals de comarca, entre elles Terrassa, es fa una crida a fer la mateixa seguda pacífica amb espelmes davant dels jutjats, a la Rambleta del Pare Alegre, 112. Les altres convocatòries són a Vic, Igualada, Tortosa, Puigcerdà i Girona.

Nova concentració per exigir la llibertat dels presos polítics a Rubí

Com cada dia 16 del mes, l'ANC i Òmnium convoquen a la ciutadania a una nova concentracó a la plaça de l'ajuntament de Rubí, a les 19h, per exigir la llibertat dels presos polítics.

Com van avançar ahir els responsables de les dues entitats a Rubí, aquesta concentració es farà perquè hi pugui assistir tothom que no pugui ser present a les Marxes per la Llibertat, que s'inicien demà i caminaran fins a Barcelona per sumar-se a la manifestació convocada amb motiu de la vaga general.