Tercera posició del torneig Torre del Mar per una tripleta de la UP Les Torres-Rubí

Dues tripletes del club rubinenc han participat en un dels tornejos més prestigiosos d'Andalusia i marxen amb les mans plenes

La tripleta guanyadora de la UP Les Torres-Rubí
La tripleta guanyadora de la UP Les Torres-Rubí | Cedida
Redacció
17 d'octubre del 2019
La UP Les Torres-Rubí va participar el passat cap de setmana en la XVII edició de l'Open Nacional de Petanca de Torre del Mar, Màlaga, un dels torneigs més prestigiosos d'Andalusia. La competició va comptar amb la presència dels millors jugadors de l'estat espanyol, entre ells els rubinencs José Rodríguez, David Rodríguez, Borja Delgado, Antonio Copado, Jorge Moya i Juan Antonio Copado i Garru.

El torneig consisteix en dues fases. La primera es juga tots contra tots. Una vegada finalitzada aquesta fase, el primer i el segon classificat del grup passen a jugar el Ciutat de Torre del Mar. Els tercers i quarts classificats de cada grup, competeixen per a alçar-se amb el Trofeu Cenachero.

Els sis jugadors de la UP Les Torres-Rubí van tornar cap a casa amb les mans plenes: una de les tripletes, formada per José Rodríguez, David Rodríguez i Borja Delgado, va aconseguir la tercera posició del torneig, mentre que l'altra, formada per Antonio Copado, Jorge Moya i Juan Antonio Copado i Garru, es van endur el segon premi del Trofeo Cenachero.