Rubí, present al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

Una delegació de tres persones del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí seran a l’esdeveniment del pròxim 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages

Gent gran de Rubí estarà present al Congrés Nacional de la Gent Gra
Gent gran de Rubí estarà present al Congrés Nacional de la Gent Gra | Ajuntament de Rubí
Redacció
17 d'octubre del 2019
Una delegació rubinenca formada per tres persones representants del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí estarà present al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre al monestir Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages. Pels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, el congrés serà una bona ocasió per demostrar el caràcter pioner de Rubí en qüestions com l’intercanvi intergeneracional.

La jornada s’estructurarà en dues ponències: El present de les persones grans: drets i deures i Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment. L’organització del congrés ha recollit les aportacions de persones grans d’arreu del territori a través de diverses sessions de treball que s’afegiran a les ponències el dia 25.

Després, les conclusions del congrés seran la base per a la redacció d’un manifest que es lliurarà a les administracions, institucions i entitats competents. L’esdeveniment que promou el Consell de la Gent Gran de Catalunya compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Famílies i de les direccions dels Serveis Territorials.