Així s'ha viscut la jornada de vaga general del 18-O a Rubí

Un miler de rubinencs s'ha desplaçat a Barcelona per participar de la gran manifestació | Durant el matí, diverses accions en motiu de la vaga general

La manifestació al seu pas pel carrer Fondo
La manifestació al seu pas pel carrer Fondo | Marta Casas
Redacció
18 d'octubre del 2019
Actualitzat el 21 d'octubre a les 12:48h

A Rubí, per a tota la gent que vulgui participar en la Marxa per la Llibertat que passa pel Vallès Occidental, s'ha convocat a les 7 h a l'Escardívol per anar fins a Sant Quirze en cotxes, i des d'allà caminar fins a Barcelona.

Per a totes les persones que no puguin assistir a la Marxa, el CRAC ha organitzat, a partir de les 9 h, un taller de pancartes, i una marxa informativa sobre la vaga general a les 10h. Hi haurà, també, activitats per a la canalla.

A les 15.30 h s'ha quedat a l'estació dels FGC - que demà funcionaran amb serveis mínims - per assistir a la gran manifestació a Barcelona, que serà l'acte central de la vaga general. Es demana portar aigua, calçat còmode, banderes i objectes "per fer molt soroll".

Primera hora del matí: tall de carretera a Cova Solera i desplaçament cap a Sant Quirze per participar en la Marxa per la Llibertat

Un piquet format per una vintena de persones ha efectuat aquest matí, pels volts de les 6.30h, un tall de carretera a l'alçada de Cova Solera que ha mantingut el trànsit tallat durant més de mitja hora. Hi ha hagut una persona identificada i alguna picabaralla amb els conductors.

Per altra banda, a les 7h, un grup de rubinencs s'ha desplaçat a Sant Quirze del Vallès des de Rubí per participar en la Marxa de la Llibertat que va arribar ahir a la localitat. Un altre grup ha anat fins a Sant Cugat.
 

La bandera del CDR Rubí a Sant Quirze del Vallès Foto: Cedida

 

Un grup de rubinencs participa a la Marxa per la Llibertat que surt de Sant Cugat Foto: Cedida