entitats - centre excursionista de rubí

Darrers dies per inscriure's a la Marxa Infantil del CER

Es realitza per parelles, que han de cobrir el recorregut caminant amb la regularitat establerta per l'organització

per Redacció , 21 d'octubre de 2019 a les 09:00 |
Imatge de la Marxa Infantil de Regularitat | Centre Excursionista de Rubí
El proper 27 d'octubre tindrà lloc la Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí, que enguany arriba a la seva 49a edició. Les inscripcions per participar en aquesta activitat estan obertes des del passat 7 d'octubre, i es podran fer només per Internet a través de la web del Centre Excursionista de Rubí fins el dia 23. A dia d'avui, ja hi ha prop de 500 inscrits.

El preu de les inscripcions és de 7€, 1 dels quals corresponen a l'assegurança obligatòria, per cada persona participant; però gratuïtes per als infants que són socis del Centre Excursionista de Rubí, que les hauran de realitzar a la seu de l'entitat.


L'espai de sortida aquest any serà al Camí de Can Xercavins, que també serà l'espai d'arribada. En aquest espai es farà el dinar en acabar la Marxa, i també hi haurà servei de bar amb un food truck, animació infantil i activitats lúdiques dirigides als participants, dirigides per monitors experts.

Els dorsals per participar a la Marxa es lliuraran el mateix dia 27 d'octubre, a partir de les 8.30h i fins les 9.15h. A les 9.30h sortiran les primeres parelles, que està previst que arribin sobre les 13.30h, quan s'iniciarà el dinar, i a les 14.30h es repartiran els trofeus.


El recorregut és un itinerari de 12,5km, amb un desnivell positiu de 250m, i hi haurà dues parades: una per esmorzar, de 30 minuts; i una altra d'entre 5 i 10 minuts en què se'ls oferirà una peça de fruita gentilesa del Mercat Municipal.

Per participar a la Marxa, és imprescindible portar calçat de muntanya, motxilla, una cantimplora amb aigua (1l), roba d'abric, impermeable, esmorzar, dinar i el dorsal. Els familiars poden seguir l'itinerari de La Marxa darrere de l'equip escombra, però sense interferir en cap cas amb els participants.

 

Participació