Darrers dies per inscriure's a la Marxa Infantil del CER

Es realitza per parelles, que han de cobrir el recorregut caminant amb la regularitat establerta per l'organització

Imatge de la Marxa Infantil de Regularitat
Imatge de la Marxa Infantil de Regularitat | Centre Excursionista de Rubí
Redacció
21 d'octubre del 2019
El proper 27 d'octubre tindrà lloc la Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí, que enguany arriba a la seva 49a edició. Les inscripcions per participar en aquesta activitat estan obertes des del passat 7 d'octubre, i es podran fer només per Internet a través de la web del Centre Excursionista de Rubí fins el dia 23. A dia d'avui, ja hi ha prop de 500 inscrits.

El preu de les inscripcions és de 7€, 1 dels quals corresponen a l'assegurança obligatòria, per cada persona participant; però gratuïtes per als infants que són socis del Centre Excursionista de Rubí, que les hauran de realitzar a la seu de l'entitat.

L'espai de sortida aquest any serà al Camí de Can Xercavins, que també serà l'espai d'arribada. En aquest espai es farà el dinar en acabar la Marxa, i també hi haurà servei de bar amb un food truck, animació infantil i activitats lúdiques dirigides als participants, dirigides per monitors experts.

Els dorsals per participar a la Marxa es lliuraran el mateix dia 27 d'octubre, a partir de les 8.30h i fins les 9.15h. A les 9.30h sortiran les primeres parelles, que està previst que arribin sobre les 13.30h, quan s'iniciarà el dinar, i a les 14.30h es repartiran els trofeus.

El recorregut és un itinerari de 12,5km, amb un desnivell positiu de 250m, i hi haurà dues parades: una per esmorzar, de 30 minuts; i una altra d'entre 5 i 10 minuts en què se'ls oferirà una peça de fruita gentilesa del Mercat Municipal.

Per participar a la Marxa, és imprescindible portar calçat de muntanya, motxilla, una cantimplora amb aigua (1l), roba d'abric, impermeable, esmorzar, dinar i el dorsal. Els familiars poden seguir l'itinerari de La Marxa darrere de l'equip escombra, però sense interferir en cap cas amb els participants.