L'Horitzó - Can Mir s'estrena a la WeLeague amb victòria

L'Horitzó - Can Mir debuta amb victòria a la WeLeague
L'Horitzó - Can Mir debuta amb victòria a la WeLeague | Horitzó - Can Mir
Redacció
21 d'octubre del 2019
L'equip de fubtol 7 adaptat de la ciutat de Rubí, fruit de la col·laboració de l'Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó, ha debutat aquest diumenge a la WeLeague, en la jornada Start Day que s'ha celebrat a Arenys de Mar. I la seva estrena no hauria pogut ser millor: amb una àmplia victòria (5-0) davant l'Adiam Pineda de Mar.

Els nervis del debut es van esvair en el minut 5 de joc del primer quart, quan Ayoub El Kassah es va inventar un magnífic xut des del balcó de l'àrea gran que va anar a parar al fons de la xarxa. El segon gol, obra de José Luis Girón, va arribar al segon quart del partit.

A la represa del partit després de la mitja part de nou José Luis Girón feia pujar el tercer al marcador, mentre que el seu germà Juan Girón establia el 4-0. L'encarregat de marcar el definitiu 5-0 va ser Rubén Martín. Aquest resultat es va donar, també, gràcies a una sòlida defensa que va donar seguretat en tot moment.

Més enllà de la victòria es va poder viure la il.lusió d’un grup molt cohesionat en el qual només hi ha un líder, el seu entrenador Xavier Mas, que és la pedra angular del conjunt rubinenc.