Projecció especial de la pel·lícula «Me llamo violeta», aquest divendres a La Sala

El documental segueix les vides de dos joves transgènere, entre ells el cas del rubinenc Alan Montoliu

Imatge promocional de la producció 'Me llamo violeta'
Imatge promocional de la producció 'Me llamo violeta' | Cedida
Redacció
21 d'octubre del 2019
El Teatre Municipal La Sala acollirà el proper divendres 25 d’octubre a les 21 h una projecció especial de Me llamo Violeta, el documental de David Fernández de Castro i Marc Parramon que tracta, entre d’altres, el cas del rubinenc Alan Montoliu.

La sessió s’inclou dins el Cicle Gaudí de cinema català i l’entrada serà excepcionalment gratuïta gràcies a una iniciativa de l’Ajuntament i dels rubinencs que apareixen a la pel·lícula. La projecció especial d'aquest documental s'ha organitzat amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat dels menors transgènere i de les seves famílies. 

Me llamo Violeta està protagonitzada per la Violeta, filla de l’actor Nacho Vidal, i es completa amb les experiències d’altres famílies amb menors transgènere, entre les quals figura la del rubinenc Alan. La pel·lícula, que es va estrenar el passat 28 de juny, arriba a Rubí avalada pel Premi del Públic i el Premi d’Amnistia Internacional del festival DocsBarcelona.



Aquesta sessió comptarà amb l’assistència de familiars de l’Alan, membres de la Plataforma d’Afectats pel Bullying AlanMón i representants dels instituts participants al projecte #Desafiem l’assetjament LGTBIfòbic. A més, està prevista la presència d’un dels directors del documental, David Fernández de Castro, de la nena protagonista, Violeta, i de la seva mare, Franceska Jaimes.

L’accés es realitzarà amb entrada a causa de l’aforament limitat. Aquesta s’haurà de reservar prèviament enviant un correu a [email protected].

Recordem, que el passat divendres es va donar el tret de sortida a la nova temporada de cinema a La Sala, que s'allargarà fins al mes de setembre i acollirà una desena de pel·lícules més.