Centenars de persones gaudeixen de la paella popular en l'acte central de la Setmana de la Gent Gran

Les activitats destinades a les persones majors de 60 anys s'allargaran durant tot el trimestre

L'actuació de la Tuna de Rubí abans de la paella popular
L'actuació de la Tuna de Rubí abans de la paella popular | Cedida
Redacció
21 d'octubre del 2019
La Rambla del Ferrocarril va acollir dissabte l'acte central de la Setmana de la Gent Gran, que es va haver de suspendre el 5 d'octubre per la previsió de pluges.

La celebració va comptar amb l'actuació de la Tuna de Rubí, i va seguir amb la tradicional paella popular, que va aplegar 450 comensals sota la pèrgola de la Rambla. En acabat, els assistents han pogut ballar al ritme dels grans èxits dels anys 60, 70, 80 i 90 amb l'actuació de l'orquestra Solimar.

L'alcaldessa, Ana Maria Martínez, i la regidora de Gent Gran Activa, Mª Carmen Cebrián, van posar en valor la programació d'activitats adreçades a la gent gran, "que posa de relleu que a Rubí tenim una gent gran plena d'empenta, activa i reivindicativa del seu benestar".

Activitats que s'allargaran tot el trimestre

La celebració de la Setmana de la Gent Gran va arrencar el 26 de setembre amb la conferència inaugural del curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí, i va incloure també l’espectacle de Tiamat Teatre ¡Gallego!, que es va representar l’11 d’octubre al Teatre Municipal La Sala.

Totes les propostes s’inclouen a la nova agenda d’activitats Gaudeix de la vida en gran!, destinada a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys, en una programació que compta amb visites culturals; activitats físiques i saludables; tallers d’expressió, creativitat i cultura digital; i formació en diferents àrees temàtiques.

La setmana passada, Martínez i Cebrián, a més de la regidora Yolanda Ferrer, també van ser presents a la Conferència de Comunitats i Ciutats Amigables amb la Gent Gran.