Sergi Martínez debuta a l'ACB amb el Barça

El de Rubí ha jugat els seus primers minuts a la lliga estatal de bàsquet

Sergi Martínez debuta amb el Barça a l'ACB
Sergi Martínez debuta amb el Barça a l'ACB | FCBBasket
Redacció
22 d'octubre del 2019
Aquest diumenge, el jugador rubinenc Sergi Martínez ha debutat a la lliga ACB, disputant els darrers minuts del partit que enfrontava el Barça amb l'Herbalife Gran Canària. L'aler és una de les promeses del planter blaugrana.

Martínez es va mostrar molt satisfet del seu debut, i assegura que poder arribar al primer equip del Barça és "un somni". L'entrenador, Pesic, va explicar també que el jove de Rubí entrena amb el primer equip, tot i que jugui al B, i que segurament li donaran alguns minuts en propers partits perquè "té molt potencial".

Sergi Martínez (1999) es va formar a les categories inferiors del CEB Sant Jordi, i ha passat per totes les categories del FC Barcelona des de fa deu anys: Infantil, Cadet, Júnior i actualment, el Barça B.

Aquest estiu, Martínez va disputar l'Europeu 2019-sub20 d'Israel amb la selecció espanyola, penjant-se la medalla de plata. Sergi Martínez va ser un dels millors jugadors del seu equip, amb una mitjana de 13 punts i 6 rebots per partit, i va formar part del cinc ideal del campionat.