Inaugurada l'exposició «Punt i a part» al Museu Vallhonrat

S'inaugura l'exposició «Punt i a part», de Masdisseny, al Museu Vallhonrat
S'inaugura l'exposició «Punt i a part», de Masdisseny, al Museu Vallhonrat | Cedida
Redacció
22 d'octubre del 2019
Dijous passat es va inaugurar l'exposició Punt i a part, dedicada al món del disseny gràfic i que és una mostra dels 40 anys de trajectòria professional de l'empresa rubinenca Masdisseny. A la inauguració hi van assistir un bon nombre d'amics, col·laboradors i clients.

Magda Batlles, en nom de l'empresa, va comentar que "hem tingut la sort de ser partíceps de molts esdeveniments importants per a determinades persones, associacions, comerços i institucions, en especial de Rubí, i mirant al nostre voltant, crec que hem aconseguit deixar petjada".

També va fer acte de presència Jesús del Hoyo, vicedegà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, que va remarcar que "el disseny gràfic, on veritablement adquireix el seu valor més transcendent és en el nostre dia a dia, quan apareix a la nostra vida quotidiana d'una manera discreta però essencial perquè es converteix en el reflex, en temps present, de la realitat en què vivim i que compartim amb les persones i entitats del nostre entorn".

"Espais i llocs, activitats i moments que queden ancorats en la nostra memòria i que revivim quan se'ns tornen a presentar, com podem comprovar en aquesta exposició", va afegir Del Hoyo.

L'exposició es podra veure entre avui i dissabte, de 19h a 21h; i diumenge 27, de 12h a 14h i de 19h a 20.30h.