Segona victòria consecutiva del primer equip de la UP Les Torres-Rubí en la Lliga de Petanca

En aquesta 6a jornada de la lliga, l'equip rubinenc ha aconseguit situar-se entre els 4 equips que es troben a només 3 punts de l'actual líder Gran Via de l'Hospitalet

El Grup D jugant la 6a jornada de la lliga a Roda de Ter
El Grup D jugant la 6a jornada de la lliga a Roda de Ter | UP Les Torres-Rubí
Redacció
22 d'octubre del 2019
La UP Les Torres-Rubí ha celebrat la 6a jornada de la lliga de petanca aquest cap de setmana, en la qual el primer equip del club rubinenc es va endur la segona victòria consecutiva. En aquesta jornada van rebre, com a locals, al Castelldefels. El partit va estar molt disputat, de fet no es va decidir fins a la darrera bola de la darrera partida. Finalment, els rubinencs van fer-se amb 3 punts que els permet formar part del grup de 4 equips que es troben a només 3 punts de l'actual líder Gran Via de l'Hospitalet.

Per la seva banda, el segon equip de la UP Les Torres-Rubí va rebre la visita de la Unió de Ripollet. El partit va començar amb avantatge pels rubinencs, però ràpidament els visitants el van neutralitzar arribant a la darrera ronda igualats en el marcador. Davant d'això, els de Rubí no van saber jugar la quarta ronda i van perdre per 7 a 9, així com el tercer equip, que va perdre 12 a 4 a les pistes del Sant Pere Nord de Terrassa.

El Grup D es van desplaçar fins a Roda de Ter, on els seus jugadors van avançar en el marcador i no va ser fins a la tercera roda que els jugadors rubinencs van aconseguir anivellar el partit per a, finalment, jugar una darrera ronda que els va permetre endur-se els 3 punts per guanyar 6 a 10.

Finalment, les fèmines de l'entitat continuen amb bons resultats. Les rubinenques van jugar com a locals davant el Can Sant Joan de Montcada i Reixach i van deixar un marcador final de 7 a 2, quedant les jugadores de Rubí com a líders del seu grup.