tir amb arc

Aleix Lobato del Club Arquers de Rubí, 2n en el Campionat d'Espanya Ifaa Fiel 2019

El torneig es va celebrar a les instal·lacions del club CAMS situat a Gargantilla del Lozoya, Madrid

per Redacció , 23 d'octubre de 2019 a les 14:00 |
Aleix Lobato del Club Arquers de Rubí | Club Arquers de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d'Espanya Ifaa Field 2019 a les instal·lacions del club CAMS situat a Gargantilla del Lozoya, Madrid. La competició, que va comptar amb la participació d'Aleix Lobato del Club Arquers de Rubí, es divideix en tres rondes. La primera és la Ronda Field, que es va desenvolupar en un circuit de 28 dianes sobre parapets, mentre que la sessió de la Ronda Animal consistia en circuit de 14 dianes 2D donant dues voltes al circuit animal per a fer els 28 llocs de tir. La tercera ronda, la Hunter, es va realitzar el diumenge al matí i va definir els guanyadors del campionat.

Lobato, que feia temps que estava allunyat de les competicions i que no havia participat en cap tirada prèvia a aquest campionat, va realitzar un torneig excel·lent aconseguint la 2a posició i quedant-se a pocs punts de quedar el primer.

 

Participació