Quines són les propostes de Rubí per aquest cap de setmana?

La Fira del Vi 2019, activitat protagonista d'aquest cap de setmana

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:05h
Divendres 25 d'octubre
 
A les 18 h tindrà lloc una xerrada amb col·loqui sobre el moviment Fridays for Future a la llibreria Lectors, al tren! i a les 19.30 h el Racó de llibre acollirà la presentació del darrer llibre de Xavier Bosch, Paraules que tu entendràs, en un format de conversa amb Jordi Martínez.

Un divendres més, a les 19.30 h, l'Ateneu Municipal reuneix presencialment una figura important de la jove poesia catalana amb una formació musical que hi dialoga des de la tradició jazzística. En aquesta ocasió el convidar és Guim Valls. 

Ja a les 21 h arribà un dels moments més esperats del mes: la projecció especial de la pel·lícula Me llamo Violeta a La Sala que segueix les vides de dos joves transgènere, entre ells el cas del rubinenc Alan Montoliu.

Dissabte 26 d'octubre

Com cada 4t dissabte de mes, a les 9 h l'illa de vianants es començarà a farcir de parades en el marc del Mercat de l'Artesania que s'allargarà fins a les 20 h, i a les 10 h serà la plaça Onze de Setembre que reunirà a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una sessió de taitxí.

A les 11 h s'obriran les portes de l'antic celler cooperatiu per acollir la 6a edició de la Fira del Vi, que seduirà Rubí amb els millors vins de l'any. La Fira estarà oberta tot el cap de setmana, concretament dissabte 26 fins les 24 h i diumenge 27 d'11 a 16 h.

Mentrestant, també a les 11 h, la Biblioteca Mestre Martí Tauler oferirà un taller de cuina semifreda per a famílies amb infants de 7 a 12 anys i l'activitat Nascuts per llegir amb la història de La rateta que escombrava la placeta per als més petits, de 0 a 3 anys.

Recordem, a més, que amb motiu del Festival de Fotografia La Nuu, a les 11.30 h es farà l'últim itinerari per la ciutat tot seguint les obres fotogràfiques exposades a peu de carrer a càrrec del seu director, Carles Mercader. El punt de sortida de la visita guiada és la Sala de l’Antiga Estació de Rubí​​.

A les 12 h tindrà lloc la representació de l'obra Catacric, catacra, la masovera se'n va al mercat, per a infants d'entre 1 i 3 anys, a l'Ateneu.

Ja per acabar el dissabte amb ball i música, a les 18 h La Sala acollirà el Festival de Jotas a càrrec del Centro Aragonés de Rubí i a les 21 h Quantum Blues pujaran a l'escenari de l'Espai l'Aurora per oferir un concert de blues.

Diumenge 27 d'octubre

La Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí serà la primera activitat del diumenge, que reunirà a les 9.30 h centenars d'infants al Camí de Can Xercavins per fer un recorregut de 12,5km.

A les 11 h es tornaran a obrir les portes de la Fira del Vi 2019, fins a les 16 h.

Per anar concloent el cap de setmana, l'actor Albert Salazar protagonitzarà AKA, Also Known as a les 18.30 h a La Sala, i Víctor Puertas i Balta Bordoy oferiran una sessió de Jam Blues a les 19 h a l'espai l'Aurora.