Esclat es prepara per obrir un supermercat a Rubí

El Grup Bon Preu preveu que el nou establiment, que també comptarà amb una benzinera Esclat Oil, pugui obrir el març de 2020

Punt de la carretera Molins de Rei on Esclat obrirà el nou supermercat
Punt de la carretera Molins de Rei on Esclat obrirà el nou supermercat | Google Maps
Redacció
24 d'octubre del 2019
El Grup Bon Preu ha iniciat la construcció d’un nou supermercat Esclat a la carretera Molins de Rei de Rubí, concretament al costat del nou Burger King.  

Aquest serà un dels pocs establiments del grup a la comarca i permetrà generar una cinquantena de llocs de treball, preferiblement de l’entorn de la ciutat.

De fet, la companyia catalana compta amb quatre establiments Bonpreu al Vallès Occidental –Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal– i quatre supermercats Esclat –Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Santa Perpetua de Mogoda–.

El Grup Bon Preu preveu que el nou supermercat pugui obrir les portes el mes de març de 2020. La superfície total de l’establiment serà de 1.700 metres quadrats. A més comptarà amb 175 places d'aparcament i una benzinera Esclat Oil. 

Pel que fa als productes i serveis que oferirà el nou supermercat, el grup assegura que el nou establiment comptarà amb una àmplia oferta comercial, amb varietat de marques i productes, i apostarà pel producte fresc, de quilòmetre 0 i ecològics. Com tots els establiments d’aquestes característiques, disposarà de peixateria, carnisseria i xarcuteria, secció de parafarmàcia i celler.