Rubí, present a la Fira Industry From Needs to Solutions

L'Open Industry 4.0, de la que forma part Rubí, participa com a expositor amb un stand per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la seva plataforma interactiva

Rubí present a la Fira Industry Needs 4 Solutions
Rubí present a la Fira Industry Needs 4 Solutions | Fira Barcelona
Redacció
25 d'octubre del 2019
La fira Industry From Needs to Solutions, que reuneix empreses de diferents sectors productius i que mostra solucions tecnològiques per millorar en eficiència, tindrà lloc a Barcelona dilluns i dimarts de la setmana vinent. D'entre elles estarà present la comunitat Open Industry, de la que forma part Rubí.

L'Open Industry 4.0 participa com a expositor amb un stand per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la seva plataforma interactiva, un punt de trobada entre empreses proveïdores de tecnologia 4.0 i empreses que la utilitzen. A més, facilita un codi d’invitació que permet a les empreses que ho desitgin accedir de forma gratuïta al recinte.

Aquesta comunitat és un punt de trobada digital, una comunitat oberta, per a empreses i professionals de la indústria 4.0 on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. A més, combina la presència digital amb actes presencials amb la finalitat que les pimes assistents, puguin conèixer a través d'experiències reals i demostracions, el potencial d'aquestes tecnologies i la seva aplicació en els processos de producció.

El pròxim acte presencial és el Rubindústria que tindrà lloc el 7 de novembre a la Masia Can Serra de Rubí sota el títol Les dades, eina estratègica de la indústria 4.0.