Centenars de persones gaudeixen de la 6a Fira del Vi de Rubí

Salvador Cot, Salvador Puig i Ana Maria Martínez donen el tret de sortida a la Fira destacant el passat vinícola de la ciutat

El Celler ha acollit la 6a edició de la Fira del Vi
El Celler ha acollit la 6a edició de la Fira del Vi | Ajuntament de Rubí
Marta Casas / Carla Serra
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:57h


Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Rubí una nova edició de la Fira del Vi. Centenars de persones han passat pel Celler per poder gaudir de 15 dels millors vins de Catalunya, reconeguts amb els Premis Vinari.

La inauguració de la Fira va anar a càrrec de l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez; del periodista i editor de Vadevi, Salvador Cot; i del director de l'Institut de la Vinya i el Vi de Catalunya (Incavi), Salvador Puig.

A banda de poder degustar alguns dels millors vins de la terra, hi ha hagut concerts, activitats per als més menuts, food trucks i una parada de tapes elaborades per paradistes del Mercat Municipal de Rubí. Com a cada edició, a més, s'han organitzat alguns tastos de vins per part de Vadevi i de les Bodegues Rosàs.

Més degustacions que mai

Segons les dades de l'Ajuntament, enguany s'han venut un total de 15.199 tokens, les fitxes que donaven dret a una degustació de vi. És la xifra més alta de totes les edicions de la Fira. L'any passat se'n van vendre 13.000.

Pel què fa a les copes, se'n van vendre 3.150, més de 300 més que l'any passat; però cal tenir en compte que molta gent se la portava de casa, aprofitant les d'anteriors edicions.