marxa infantil de rubí

Prop de 600 infants participen a la 49a Marxa Infantil del Centre Excursionista de Rubí

L'escola que va comptar amb més participants entre els primers classificats va ser la Schola

per Marta Casas / Carla Serra , 28 d'octubre de 2019 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest diumenge, prop de 600 infants han gaudit de la 49a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, en un recorregut de 12km per camins i corriols de l'entorn natural de Rubí, i que ha tingut el seu punt de sortida i d'arribada al Camí de Can Xercavins, passant per Can Ramoneda i l'entorn de Can Roig.


Els participants, per parelles, havien de completar el recorregut passant per diversos punts de control, alguns de situació coneguda i d'altres, de situació desconeguda, que registraven el temps que transcorria entre un punt i l'altre.

L'escola que va comptar amb més participants entre els primers classificats va ser la Shola, entre ells, els guanyadors de la 49a edició de la Marxa Infantil de Regularitat.


El CER prepara una gran celebració per a la 50a Marxa

El 2020, la Marxa Infantil arribarà a la seva 50a edició. Per a aquesta ocasió tan especial, el Centre Excursionista prepara una gran celebració, i fa una crida a tots els seus socis perquè aportin material gràfic - fotografies, vídeos, etc. - i també experiències i vivències sobre la seva participació en alguna de les Marxes que fa 50 anys que organitza el Centre.

 

Participació