Els arquers del club rubinenc inicien la Lliga Catalana de Sala amb molt bons resultats

Cinc jugadors del Club Arquers de Rubí que han iniciat la temporada 'indoor' han aconseguit pujar al podi en la primera tirada

Sagete clavades a la diana
Sagete clavades a la diana | FCTA
Redacció
30 d'octubre del 2019
Aquest cap de setmana la Federació Catalana de Tir amb Arc ha donat el tret de sortida a la temporada indoor amb la primera tirada de la Lliga Catalana de Sala. El campionat, organitzat pel Club Esportiu Arc Canovelles i Club Tir amb Arc Constantí, va comptar amb un bon nombre de representants del Club Arquers de Rubí, concretament 14 arquers.

Els jugadors del club rubinenc van obtenir bons resultats, alguns d'ells aconseguint, inclús, les primeres posicions de la lliga. El que va assolir la millor posició va ser Alejandro González, proclamant-se campió de la primera jornada en la categoria d'arc nu benjamí. També cal remarcar el bon resultat de Montse Muñoz, que va quedar en 2a posició en arc compost i Alicia Castillo, també en 2a posició, en arc instintiu.

D'altra banda, van assolir la 3a posicó Montse Aguirre en arc longbow i José Pérez en la categoria d'art compost.

La resta de participants del club rubinenc no van aconseguir pujar al podi però ja es preparen per a la segona tirada de la lliga que es diputarà els dies 9 i 10 de novembre a Terrassa i Torrefarrera.