El grup de teatre de l'Escola Ca n'Alzamora fa una donació de 1300 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu

Els diners que han recollit amb la representació de l'obra "Peter Pan" van destinats al projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El grup de teatre de pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora
El grup de teatre de pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora | Cedida
Redacció
30 d'octubre del 2019
El grup de teatre de pares i mares dels alumnes de l'Escola Ca n'Alzamora van representar a finals del curs passat l'obra de teatre Peter Pan. Es tracta d'una iniciativa que va néixer fa 10 anys i que s'ha convertit en una activitat solidària.

Gràcies a l'aportació de la ciutadania a través de les diverses representacions, el grup teatral ha pogut fer una donació de 1300 € pel projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa de l'Hospital Sant Joan de Déu que obrirà les seves portes el 2020.

Aquests diners estaran destinats a ajudar a curar més casos de càncer infantil que ara no tenen cura i a minimitzar les seqüeles dels infants que sí que aconsegueixen superar aquesta malaltia. 

Els membres del grup de teatre s'han mostrat molt satisfets i agraïts a totes aquelles persones que ho han fet possible.

El grup de teatre va néixer amb l'objectiu de facilitar a les persones que desconeixien o no practicaven la llengua catalana l'aprenentatge d'aquesta llengua. Així doncs, sota el guiatge de l'actor, ballarí i director de l'Escola de Ball i Teatre Vuit Temps de Rubí, Santiago Granizal, pares i mares del centre escolar van començar a preparar la primera obra de teatre: Peter Pan.

Ara com ara ja han interpretat històries com Aladdin, Shrek, Inside Out i Toy Story, entre d'altres, i el curs 2018-2019 van tornar a escollir Peter Pan per commemorar el seu desè aniversari.

Actualment són tretze actors i actrius, molts dels quals hi són des de l'inici, els que fan que aquesta proposta teatral i solidària tan especial sigui una realitat. Tot i que les despeses de vestuari, decoració i attrezzo van a càrrec dels membres del grup, reben el suport de la direcció i de l'AMPA de l'escola.