Celebres el Halloween o la Castanyada a Rubí?

Un recull de totes les propostes per aquesta data assenyalada al calendari

Una casa de Ca n'Oriol acollirà un túnel del terror per Halloween
Una casa de Ca n'Oriol acollirà un túnel del terror per Halloween | Francisco Rosa
Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:16h
Pels volts de Tots Sants, moltes persones celebren la festivitat amb diverses activitats. La més nostrada és la Castanyada, però en les darreres dècades ha pres molt protagonisme el Halloween, una celebració d'origen anglosaxó.

A Rubí, a banda de poder comprar castanyes i panellets a diversos establiments - i a la castanyera que cada any situa la seva paradeta al principi de l'avinguda Barcelona -, hi haurà diverses activitats relacionades amb la festivitat de Tots Sants.

Dimecres, 30 d'octubre

Els alumnes de 4t d'ESO de l'escola Maristes de Rubí organitzen un túnel del terror, obert a totes les famílies de l'escola, amb l'objectiu de recaptar fons per al viatge de fi de curs. El túnel estarà obert de 17.30h a 20.30h, i l'entrada té un preu de 2,5€ per persona.

Entre les 17.30h i les 20h, els col·lectius de joves de Torre Bassas transformaran l'edifici en un túnel del terror batejat amb el nom de Convent de Monges Santa Ouija, una activitat que es podrà gaudir també dijous en el mateix horari. Les visites s’organitzen en grups i els usuaris i usuàries que hi vulguin assistir han de passar prèviament per l’equipament a reservar i recollir la seva entrada gratuïta.

Dijous, 31 d'octubre

Per la vigília de Tots Sants, el Servei d'Acció Comunitària del Pinar organitza una festa de la Castanyada i Halloween davant del Centre Cívic La Cruïlla, que començarà a partir de les 17h, on hi haurà maquillatge d'efectes especials, tatuatges d'aerografia, un photocall i un laberint del terror; però també panellets i castanyes.

Per la seva banda, el club d'hoquei línia Cent Patins ha organitzat una activitat per "Castaween": un Escape City, un recorregut per la ciutat que es podrà fer amb patins, patinet o bicicleta, i que clourà amb una xocolatada i sortejos de regals a la pista Francesc Calvo.

A les 19h, a la plaça Doctor Guardiet, La Soni-K organitza una nova edició del Kastanyasso, el concert que servirà per celebrar el tercer aniversari de l'associació musical. La festa es podrà gaudir fins la 1.30h.

De cara al vespre, un grup de veïns de Ca n'Oriol fa uns anys que organitzen un túnel del terror en una casa particular, situada al carrer Cáceres, número 15. Enguany, el repartiment estarà format per un grup d'una quinzena de persones, entre familiars i amics del propietari de la casa. L'entrada és gratuïta i es podrà participar de l'activitat entre les 21h i fins la 1h.

Divendres, 1 de novembre

Tal com va anunciar l'Ajuntament, el dia de Tots Sants hi haurà un servei especial gratuït d'autobús urbà per facilitar les visites al cementiri, ja que cada any hi ha una gran afluència de veïns.

I tu, ets més de Castanyada o de Halloween?