Es constitueix la Taula d'urbanitzacions de Rubí

Aquest nou òrgan es reunirà entitats veïnals, tècnics municipals i representants polítics cada 2 mesos

La constitució de la Taula d’urbanitzacions de Rubí ha tingut lloc a l’Ajuntament
La constitució de la Taula d’urbanitzacions de Rubí ha tingut lloc a l’Ajuntament | Localpres
Redacció
04 de novembre del 2019
La setmana passada Rubí va constituir la Taula d’urbanitzacions amb l'objectiu de tenir un nou espai de participació que reuneixi entitats veïnals d’aquesta zona de la ciutat, tècnics municipals i representants polítics.

La primera trobada d'aquest nou òrgan va tenir lloc el dimecres 30 d'octubre a la sala de plens de l'Ajuntament de Rubí i hi van assistir una dotzena d’entitats. La sessió constitutiva va estar presidida per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada del nou regidor de Manteniment d’Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero Alcalde, així com d’altres membres de l’equip de govern. També hi van assistir regidors de Ciutadans i de Veïns per Rubí.

Durant la trobada, es van abordar qüestions que preocupen el conjunt de les urbanitzacions de la ciutat, com ara la neteja de torrents o les bonificacions del 95% de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) en aquells treballs executats a conseqüència dels aiguats de juliol i novembre de 2018. 

Durant la sessió també es va informar els representants de les urbanitzacions de les obres del pont del carrer Sant Joan, que arrenquen aquest dilluns i que tindran una durada aproximada de sis mesos. 

La primera trobada de la Taula d’urbanitzacions de Rubí va comptar amb la participació de les entitats de propietaris de Sant Muç, Can Serrallac, Can Solà, Els Avets, Castellnou - sector B, Castellnou - sector D, Can Barceló, Can Serrafossà i les tres associacions de Can Ximelis, així com veïns de Can Carreras i Can Balasch. 

Les trobades d'aquest nou òrgan es duran a terme cada dos mesos.