La 2a edició del lliurament dels Premis Rubeo d'Or se celebrarà el 22 de novembre

La iniciativa, que reconeix l’esforç de desenes d’esportistes de la ciutat en un acte a La Sala, es complementarà amb un torneig de futbol i un de bàsquet

La presentación dels Premis Rivo Rubeo s’ha fet a les instal•lacions del CNR Rubí
La presentación dels Premis Rivo Rubeo s’ha fet a les instal•lacions del CNR Rubí | Localpres
Redacció
04 de novembre del 2019
Per segon any consecutiu, l’esport rubinenc rebrà un homenatge amb el lliurament dels Premis Rivo Rubeo, un premis que reconeixen a aquells clubs i esporties que han tingut èxit en les competicions, i les entitats i persones que destaquen en la promoció de valors associats a l’esport.

Així doncs, els premis que s'entregaran durant l'acte seran els següents:
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or per a l’èxit esportiu durant la temporada 2018–2019 i èxits esportius aconseguits entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019.
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or als valors en la participació en els Jocs Esportius Escolars En volem cinc.
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or a la participació d’esportistes de Rubí en fases finals de campionats d’Espanya, d’Europa, Mundials i/o Jocs Olímpics.
- Mencions especials a esportistes de Rubí que donen imatge a la ciutat de Rubí.

L'acte se celebrarà el dia 22 de novembre a les 19 h al teatre municipal La Sala i repetirà amb el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler com a mestre de cerimònies. 

Durant la presentació de la celebració, que ha tingut lloc aquest dilluns, l'alcaldessa Ana María Martínez ha explicat que enguany hi ha algunes novetats que faran que durant tot aquell cap de setmana l'esport sigui l'activitat protagonista de la ciutat. En aquest sentit, el dissabte 23, es disputarà el Torneig de veterans de l’Olímpic de Can Fatjó on hi participen els equips de veterans dels clubs de Rubí. L’any passat va comptar amb la participació del Betis Balompié i enguany seran els veterans del Reial Club Esportiu Espanyol.

A més, el CEB Sant Jordi se suma a les activitats, ja que enguany celebra els seus 60 anys d’història. La competició comptarà amb la participació del Joventut de Badalona i del Futbol Club Barcelona. Serà diumenge 24 a les instal·lacions del club rubinenc.

Finalment Martínez ha tingut unes paraules de suport per a la família i amistat del vicepresident de la UE Rubí, Antonio López, mort aquest cap de setmana.