L'exposició rubinenca «Gegants de paper» arriba a l'Empordà

La presentació anirà a càrrec del geganter rubinenc i comissar de l'exposició Joan Miquel Merino

L'exposició «Gegants de paper» arriba a Vinaròs
L'exposició «Gegants de paper» arriba a Vinaròs | Joan-Miquel Merino
Redacció
05 de novembre del 2019
Actualitzat el 06 de novembre a les 10:26h
L'exposició Gegants de paper de la Colla de Geganters de Rubí es va inaugurar el mes de juny a Agramunt amb motiu de la quarta edició de la Mostra de Gegants de la localitat. Després de viatjar durant quatre mesos per diferents ciutats de Catalunya, ara aterra a Fortià, Alt Empordà, amb motiu de la celebració de la Trobada Comarcal Gegantera de l'Empordà 2019.

La mostra, que es podrà visita al Centre Agrícola i Social de Fortià, s'inaugurarà el dissabte 9 de novembre a les 12 h amb una presentació a càrrec del geganter rubinenc i comissar de l'exposició Joan Miquel Merino i on assistirà part de la Colla de Geganters de Rubí.

Es tracta d'un recull de dibuixos on els protagonistes són els gegants sorgits de la mà de grans il·lustradors. Una recopilació d’il·lustracions que ha fet l’expert en el món geganter i rubinenc Joan Miquel Merino.

L'exposició es podrà visitar fins el diumenge 24 de novembre, dia de la Trobada Comarcal de gegants de l'Empordà i l'horari és de dilluns a divendres de 17 a 19 h i dissabtes i diumenges d'11 a 13 h.