ENQUESTA Què en penses de la despesa en enllumenat de Nadal de Rubí?

L'equip de govern avala la instal·lació d'una illa de llum a banda de l'enllumenat tradicional, amb un cost total de prop de 350.000€

Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat el 27 de novembre a les 11:09h
Com l'any passat, l'Ajuntament de Rubí ha apostat per instal·lar una illa de llum a la zona comercial del centre de la ciutat, que enguany es veurà augmentada amb més elements, elevant el seu cost en 100.000€ respecte el 2018. Als 236.000€ que costarà aquesta ornamentació, cal sumar-hi els 108.500€ que es destinaran a l'enllumenat de Nadal tradicional, amb la qual cosa el pressupost final serà de prop de 350.000€.

A més de l'elevada despesa, hi ha qui qüestiona la sostenibilitat d'aquest projecte, i més en la situació d'emergència climàtica - declarada pel propi ple municipal en el ple corresponent al mes de setembre - en què ens trobem.

Per altra banda, però, hi ha opinions que defensen aquesta despesa perquè això beneficia el comerç local, i de retruc a tota la ciutat de Rubí.

Aquests són els principals arguments defensats pels diversos grups municipals en el ple municipal del mes d'octubre, que va acabar tombant una moció que qüestionava la despesa i la sostenibilitat dels elements de llum de la ciutat de Rubí.

I tu, què en penses?