La colla Petits Galzeran, tercera de Catalunya

La colla infantil de l’Escola de Sardanes Flor de Neu de Rubí va participar, per primera vegada, en el campionat de colles infantils de Catalunya

La colla Petits Galzeran s'emporten el 3r premi del campionat de colles infantils de Catalunya
La colla Petits Galzeran s'emporten el 3r premi del campionat de colles infantils de Catalunya | Escola de Sardanes Flor de Neu
Redacció
05 de novembre del 2019
La colla infantil de l’Escola de Sardanes Flor de Neu de Rubí va participar el passat diumenge 3 de novembre en el campionat de colles infantils de Catalunya, la final del qual es va celebrar a Valls. Tot i que els dansaires havien de ballar a la plaça del Pati de la capital de l’Alt Camp, les fortes ratxes de vent van obligar a traslladar el concurs a la Sala Kursaal.

La colla rubinenca, que era la primera vegada que competia en el concurs, va aconseguir el 3r lloc del campionat, per darrere de les colles Nins de Banyoles i Petita Tarragona Dansa, amb la qual arribaven a Valls pràcticament empatades. Amb aquest resultat, els Petits Galzeran acaben la temporada revalidant el títol de campions infantils territorials de les comarques barcelonines.

A més, també va participar la colla alevina de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, Quitxalla Galzeran, que va quedar en tercera posició com a colla lliure en la seva categoria.

La Cobla Contemporània va ser l'encarregada d'animar el concurs i va aprofitar l'ocasió per estrenar SardaRosalía, una nova sardana inspirada en tres temes de la cantant de Sant Esteve de Sesrovires, Rosalía.

L’Escola de Sardanes Flor de Neu celebrarà el seu festival de final de temporada el dia 16 de novembre i l'endemà, 17 de novembre, oferirà un dinar de germanor entre dansaires i famílies.
 

La colla infantil de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, ballant a la Sala Kursaal de Valls Foto: Escola de Sardanes Flor de Neu