Quines són les noves obertures del Centre Comercial Sant Cugat?

El nou Oysho i Pull & Bear ja s'han inaugurat, mentre que el Decathlon, l'Stradivarius i el Bershka s'obriran a finals d'aquest mes

El passat dijous es va inaugurar la nova botiga de l'Oysho al Centre Comercial Sant Cugat
El passat dijous es va inaugurar la nova botiga de l'Oysho al Centre Comercial Sant Cugat | Centre Comercial Sant Cugat
Redacció
05 de novembre del 2019
Molts rubinencs i rubinenques gaudeixen habitualment del Centre Comercial i Oci de Sant Cugat del Vallès, que darrerament està renovant la imatge de molts dels seus establiments d'Inditex i ampliant l'oferta comercial. 

Concretament, el dijous passat, el centre comercial va inaugurar la nova botiga Oysho, un establiment de moda íntima i complements, així com el nou Pull & Bear que va obrir el mes d'octubre després de setmanes d'obres per ampliar el seu espai. 

Pròximament, a finals del mes de novembre, també obriran les marques de moda jove Stradivarius i Bershka que actualment estan reformant i ampliant el seu local a la planta baixa, però la gran novetat és l'obertura de la marca de moda i complements esportius Decathlon

El Centre Comercial ja ha anunciat que la inauguració d'aquest nou establiment serà el proper 22 de novembre i que estarà situada on antigament s'ubicava el supermercat Eroski, a la planta superior. Des que aquest equipament va tancar l'espai ha estat buit i ara ja està en obres per donar pas a la nova obertura.
 

L'obertura del Decathlon serà el dia 22 de novembre Foto: Centre Comercial Sant Cugat