El Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí organitza una sortida a la Barceloneta

Organitzadors i participants es trobaran aquest diumenge 17 de novembre a les 9 h a l'estació d'FGC

La Barceloneta, Barcelona
La Barceloneta, Barcelona | Albert Alcaide
Redacció
12 de novembre del 2019
El Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí prepara una sortida a la Barcelona emmarcada dins del cicle Conèixer Catalunya. L'activitat tindrà lloc el diumenge 17 de novembre i consistirà en una ruta per visita els elements patrimonials més interessants del barri de la capital catalana.

Aquelles persones que participin en l'activitat coneixeran interessants mostres d'arquitectura i art contemporani com el Parc de Recerda Biomèdica, El Peix de Gehry i l’edifici de Gas Natural, entre d'altres. També visitaran espais d'altres èpoques com el parc de la Barceloneta, l'Església de Sant Miquel del Port o la torre d’aigües.

El punt de sortida de l'activitat serà l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Rubí, a les 9 h del matí. Des d'allà, organitzadors i participants es dirigiran cap a Barcelona amb tren i metro. Les persones que vulguin apuntar-se a la sortida cal que envín un correu electrònic a gcmr.cer@gmail.com o que truquin al Jordi (600793022), un dels organitzadors.