Els Gegants de Rubí se'n van de Festa Major a Sentmenat

La jornada festiva, que reunirà quatre colles geganteres, serà el diumenge 10 de novembre a partir de les 9.30 h

Els Gegants de Sentmenat rebran els Gegants de Rubí
Els Gegants de Sentmenat rebran els Gegants de Rubí | Gegants de Rub
Redacció
06 de novembre del 2019
El Roc, la Paula, la Laia, el Galderic i el gegantonet Orelletes, juntament amb la Colla de Geganters de Rubí, aniran a la població veïna de Sentmenat per participar en la Trobada de Gegants d'aquesta localitat, amb motiu de la Festa Major d'Hivern en honor al patró de la ciutat: Sant Menna.

La jornada gegantera festiva tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de novembre i començarà a les 9.30 h del matí amb la Plantada de Gegants al Passeig Mestre Josep Duran, amb la participació de les colles geganteres de Rubí, Olesa de Bonesvalls, Castellar del Vallès i Sentmenat.

La Trobada continuarà a partir de les 11.30 h amb la Passejada de Gegants participants pels carrers de la localitat vallesana, començant al Passeig Mestre Josep Duran i arribant a la plaça de la Vila, a on a partir de les 13 h es faran els parlaments, els balls de les colles participants i el Final de Festa, amb l’entrega del recordatori de la trobada i el ball final de tots els gegants presents.

Aquest mateix mes, concretament el 24 de novembre, els Gegants de Rubí també participaran en l’XI Trobada de Gegants de Sant Llorenç Savall, que estarà celebrant la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Climent. Cal destacar que, enguany, aprofitant la trobada es batejarà una nova figura gegantera, de la qual els padrins seran els Gegants de Rubí i els d’Ullastrell.