El segon equip de la UP Las Torres-Rubí es retroba amb la victòria

Els equips de l'entitat rubinenca estan duent a terme una gran temporada, especialment les fèmines que estan a punt de tancar la primera volta de la lliga

El Grup D ha visitat les pistes de La Roca del Vallès
El Grup D ha visitat les pistes de La Roca del Vallès | UP Las Torres-Rubí
Redacció
06 de novembre del 2019
Després de cinc jornades, el segon equip de la UP Las Torres-Rubí ha tornat a aconseguir la victòria. En aquesta ocasió, l'equip rubinenc va rebre com a local al Barri Sant Joan Baptista de Sant Adrià del Besòs, equip que els precedeix a la taula classificatòria. Els rubinencs es van fer amb avantatge des de la primera ronda i no van baixar el ritme fins a aconseguir un gran marcador final de 12 a 4.

El tercer equip es va desplaçar fins a Montornès per a enfrontar-se al Sant Sadurní, equip de la part baixa. Des de la primera ronda els de Rubí van imposar el seu joc i van finalitzar el joc amb un resultat de 5 a 11.

Per la seva banda, el Grup D va aconseguir un empat a 8 en la visita a les pistes de La Roca del Vallès. Aquest resultat els permet continuar invictes i a 3 punts del primer classificat, el Miguelense de Granollers.

Finalment, les fèmines de l'entitat van aconseguir una nova victòria com a locals davant el Natació Sabadell, guanyant per 7 a 2. En la propera jornada tancaran la primera volta de la lliga enfrontant-se al segon classificat, el Sant Quirze del Vallès.