Quines són les propostes de Rubí per aquest cap de setmana?

Activitats artístiques i musicals per acompanyar un cap de setmana electoral

Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí
Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:27h
Divendres 8 de novembre

Per començar el cap de setmana, l'Ateneu serà l'escenari de la presentació de la línia blanca del Butlletí del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí i el Centre d'Estudis Rubinencs, a les 19 h. 

Una hora més tard, aquest mateix espai acollirà un concert de viola amb Mónica Cruzata, nascuda a Cuba i primera viola de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà de Figueres, i a les 21 h és el moment en què els cinèfils podran gaudir de la producció francesa La Casa de Verano, de Valeria Bruni Tedeschi, a La Sala.

Finalment, com cada divendres, a les 21.30 h es farà l'activitat Nits d'observacions astronòmiques a càrrec de l'Associació d'Amics de l'Astronomia TRI-A Rubí, a l'Ateneu.

Dissabte 9 de novembre

A les 9 h del matí tindrà lloc una sessió de taitxí a càrrec de Pere Bel, a la plaça Onze de Setembre, i a les 11 h l'Auditori de la Biblioteca Municipal acollirà un taller de cuina semifreda adreçat a famílies amb infants de 7 a 12 anys. 

Mitja hora més tard, a les 11.30 h, l'Ateneu oferirà el taller de fotografia sense càmera La màgia de la cianotípia, en què infants de 6 a 11 anys es podran endinsar en la màgia d'aquest art a través de l'experimentació d'un dels procediments fotogràfics més antics i creatius. 

A partir de les 12 h, el CRAC obrirà les portes perquè la ciutadania gaudeixi del segon RubíFest, el tast de cerveses artesanes de productors locals aficionats. L'activitat estarà acompanyada amb la música del DJ Pablo Buckler.

Ja de cara al vespre, Estrellita de Graná, Manuel el Lagareño, Jessy i Alba Flores oferiran una vetllada flamenca a la seu de la Peña Flamenca Calixto Sánchez, a les 19 h, i una hora més tard, seran Santi Ursul, Amadeu Asas i Miki Izquierdo els que pujaran a l'escenari de la Societat de Blues amb un ampli repertori de músiques marcades pel blues.

Diumenge 10 de novembre

Aquest diumenge, 55.055 rubinencs i rubinenques estan cridats a les urnes per a la renovació dels 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 del Senat. Els col·legis electorals estaran oberts fins a les 20 h.

A més, a les 12 h tindrà lloc un taller de terrissa i pintura al Castell, per a infants de 3 a 12 anys; mentre que el Celler acollirà,a la mateixa hora, el primer concert de la temporada de l'escola de Música Pere Burés i, per tancar el cap de setmana, a partir de les 19 h, la Societat de Blues de Rubí acollirà, a la seva seu de la plaça Clavé, un concert de Víctor Puertas i Balta Bordoy.