Darrers dies per inscriure's a la passejada solidària del CER i la Creu Roja

L'activitat serà el proper 17 de novembre, i per participar-hi s'ha de portar una joguina o bé un donatiu econòmic | Les inscripcions es podran fer fins el proper dimarts, dia 12

Redacció
07 de novembre del 2019
Un any més, el Centre Excursionista de Rubí i la Creu Roja organitzen conjuntament una passejada solidària per recaptar fons i joguines per a la campanya de joguines de Creu Roja Joventut. Enguany la caminada serà per Camins de Verema, i es visitarà la Masia de Can Pi de la Serra i la vinya del Patilles.

Tal com expliquen des de l'organització, els objectius d'aquesta passejada són tres: la recaptació de fons i de joguines - que, recorden, han de ser noves, promoure el joc cooperatiu, i no bèl·liques ni sexistes -; la promoció d'hàbits saludables i el coneixement d'espais històrics, culturals i naturals de la ciutat de Rubí.

Camins de Verema és un recorregut de 9km, apte per a persones de totes les edats, i que passa per camins i corriols. És un circuir circular, que comença i acaba al Castell de Rubí. Per participar-hi cal portar o bé una joguina o bé un donatiu econòmic, que es recolliran el mateix dia de la sortida.

La passejada serà el dia 17 de novembre, i sortirà des de l'Arborètum del Castell a les 8.30h. Cal portar roba d'abric, calçat adequat, esmorzar i aigua. Les inscripcions ja són obertes, i es poden fer fins el 12 de novembre, enviant un correu electrònic a cer@rubicer.cat o bé a david.bea@creuroja.org; trucant per telèfon al 93 588 71 70 o presencialment al Centre Excursionista de Rubí, cada tarda de 19h a 21h.

La passejada compta amb el suport de l'Ajuntament de Rubí i del Mercat Municipal.
 

El cartell de la passejada solidària d'enguany per Camins de Verema Foto: CER