Ambient assolellat i cada cop més fred

La temperatura màxima no passarà dels 16 graus

Sol i fred per arrencar la setmana
Sol i fred per arrencar la setmana | Antonina Coromina
Redacció
11 de novembre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dilluns hi haurà cel entre poc i mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans arreu del territori, més abundants de matinada i fins a primera hora del matí al litoral central i nord. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts del prelitoral sud i de l'altiplà Central i valls del Prepirineu.

Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat fins al vespre i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors. A partir del vespre s'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. La cota de neu baixarà dels 1.400 metres inicials fins als 1000 metres al final del dia.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la resta de l'interior, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar i oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 9 i 13 ºC a la depressió Central, i entre els 12 i 16 ºC al litoral i prelitoral.