L’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir se situa al capdvanat de la segona divisió

L'equip rubinenc va aconseguir una clara victòria en el primer partit com a local davant l'ADISGA Sporting de Gavà amb un resultat de 10 a 1

L'equip de futbol 7 assoleix la primera gran victòria a casa
L'equip de futbol 7 assoleix la primera gran victòria a casa | Horitzó-Can Mir
Redacció
11 de novembre del 2019
L'Horitzó-Can Mir de futbol 7 va jugar el passat diumenge 10 de novembre el primer partit com a local i va aconseguir una clara victòria davant l'ADISGA Sporting de Gavà amb un resultat de 10 a 1. Les instal·lacions del CEF Can Mir van viure per primer cop un partit de la Weleague7 i una cinquantena de persones s'hi van apropar per viure en directe la gran primera victòria a casa.

Els jugadors de Xavi Mas no van donar cap oportunitat als de ll'ADISGA. El primer gol va ser obra de José Luís Girón, que durant el partit va marcar 2 gols més. També Ayoub El Kassah va fer 2 gols, així com José Manuel Marí, i els altres tres gols per deixar el mercador a 10 a 1 van ser obra de Carlos Pino, Juan Girón i Sergio González. La resta de jugadors de l'equip van ser Sergio Fuentes, Oriol Irisarri, Amine Lfatohi i Miquel Patón, que va debutar amb l'equip com a segon porter.

Amb aquest triomf l'equip se situa líder de la segona divisió. Ara han d'esperar la visita del Terlenka d'El Prat a les instal·lacions de Can Mir, el diumenge 17 de novembre, moment en què es definirà l'equip que comandarà la classificació momentàniament.