«A flor de pell», el pròxim àlbum il·lustrat que presenta la llibreria Lectors, al tren!

Les autores del llibre, Tere Puig i Laura Borràs, seran les protagonistes de la presentació que tindrà lloc dissabte 16 de novembre a les 12 h

L'exposició col·lectiva d'il·lustradors de la llibreria Lectors, al tren! es pot visitar fins el 28 de novembre
L'exposició col·lectiva d'il·lustradors de la llibreria Lectors, al tren! es pot visitar fins el 28 de novembre | Lectors, al tren!
Redacció
14 de novembre del 2019
Aquesta vegada seran Tere Puig i Laura Borràs les que presentaran l'àlbum A flor de pell a la llibreria Lectors, al Tren! Les autores d'aquest llibre, Puig, com a escriptora, i Borràs, com a il·lustradora, parlaran sobre el que diuen les imatges de cada pàgina editada per El Cep i la Nansa.

L'activitat tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a les 12 h i està adreçada tant a infants com a adults, ja que és un àlbum il·lustrat que pot agradar a tots els públics. "En un món on sorolls, imatges, olors i altres sensacions ens estimulen pertot arreu, aquest llibre ofereix un moment poètic per a meditar sobre les nostres percepcions. Una història que parla de recuperar la veu del cos i ubicar-la a la nostra realitat quotidiana; un camí teixit pels cossos, les ments, el que és real i el que és somiat".

A més, fins al dia 28 de novembre, la llibreria també acull una exposició col·lectiva de deu il·lustradors entre els quals hi ha l'Ignasi Blanch, la Rocio Bonilla, l'Eva Armisén, en Xavier Salomó i la Mónica Carretero, entre d'altres.