Dia marcat pels núvols en un ambient de ple hivern

S'espera alguna pluja al llarg del matí

Redacció
15 de novembre del 2019
Els núvols estaran molts presents
Els núvols estaran molts presents | Jordi Rodoreda
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest divendres fins al migdia estarà molt ennuvolat en conjunt, amb núvols que circularan d'oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà, tot i que encara serà abundant al terç nord i a la resta del quadrant nord-est.

Fins a mig matí és probable precipitació a a la meitat oest i a la resta del litoral i prelitoral i és possible a la resta del país. La resta de la jornada és probable al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. Seran d'intensitat feble o moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 700 metres, tot i que podrà ser localment més baixa amb ruixats de en forma de neu granulada. La precipitació podrà anar acompanyada de tempesta.

Temperatura mínima i màxima lleugerament més baixa, tot i que la màxima podrà baixar moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, -4 i 1 ºC al Prepirineu, -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral, 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral i 3 i 8 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, 3 i 8 ºC al Prepirineu, 7 i 12 ºC a la depressió Central i 10 i 15 ºC a la resta del país.