rubí brilla

El grup de compra de Rubí Brilla organitza una jornada per promoure l'autoconsum

Serà el proper divendres, 1 de febrer, a la Masia de Can Serra

per RubiTV.cat , 24 de gener de 2019 a les 11:53 |
36 empreses formen part del Grup de Compra Rubí Brilla | Ramon Vilalta
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper divendres, 1 de febrer, es realitzarà una trobada de Promoció de l'autoconsum emmarcada en el projecte del Grup de Compra Rubí Brilla.

En la sessió es donaran a conèixer com les comercialitzadores adjudicatàries del grup ajuden els membres a dur a terme els seus projectes d'autoconsum, com influeix la nova legislació aprovada l'octubre de 2018 quant a l'autoconsum, i s'explicarà el funcionament del Grup de Compra.


En la reunió també es podran conèixer les empreses de Rubí que ja formen part del Grup de Compra.

La jornada s'iniciarà a les 10h i finalitzarà a les 12h. 


El Grup de Compra Rubí Brilla es fonamenta en tres objectius: l'estalvi econòmic a través de la reducció de preus de l'energia, el funcionament amb energia 100% d'origen renovable i la promoció de l'autoconsum.

Actualment té un volum de 28GB i 69 punts de subministrament dividits en quatre lots, diferenciant els d'alta i baixa tensió, i per a cadascun es disposa de preus fixos o indexats per tal que totes les empreses de Rubí tinguin cabuda i redueixin els preus sigui quina sigui la seva grandària, tarifa contractada o consum energètic.

Amb el Grup de Compra, s'ha aconseguit reduir l'impacte de l'actual tendència alcista en què es troba el mercat, amb una reducció del 15,73% de mitjana.

Les empreses que participen actualment en el Grup de Compra Rubí Brilla són 36, 5 en els lots d'alta tensió i 31 en els lots de baixa tensió.

 

Participació