El Consell Consultiu de la Gent Gran fa balanç de l'any

El plenari va homenatjar Armand Estella per la seva tasca durant vuit anys de presidència

L'alcaldessa i Ma Carmen Cebrián homenatgen Armand Estella
L'alcaldessa i Ma Carmen Cebrián homenatgen Armand Estella | Localpres
Redacció
15 de novembre del 2019
Dimarts es va reunir la sessió plenària del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí, amb l'objectiu de valorar la feina feta durant l'últim any i establir les línies de treball de cara al 2020.

Durant la trobada s’ha repassat l’activitat del consell des del mes d’octubre de 2018, com la participació dels consellers i conselleres en l’elaboració del Pla estratègic en l’àmbit de les persones grans 2019-2022 i el programa Gaudeix de la vida en gran!.

Un any més, les activitats més valorades pel Consell van ser les que s'han realitzat dins del Programa d'intercanvi intergeneracional, i que enguany comptava amb temàtiques noves respecte a la passada edició del programa.

El ple va definir els temes que més preocupen als membres del consell: les actituds incíviques de la ciutadania, l'excés de velocitat de circulació de patinets, bicicletes i cotxes, i el sistema de recollida de fulles i branques.

Durant aquest curs, el Consell Consultiu de la Gent Gran s’implicarà en un projecte sobre bona convivència amb el Consell de la Infància i l’Adolescència, participarà en la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, impulsarà un espai per a les persones grans a Ràdio Rubí i es proposa crear una xarxa de bars i restaurants amigables amb les persones grans.

Homenatge a Armand Estella, vuit anys president del Consell Consultiu

A més, aquesta sessió plenària va servir per retre un petit homenatge a Armand Estella, per la seva dedicació al capdavant del Consell Consultiu durant més de vuit anys de presidència.

El ple, presidit per l'alcaldessa, va comptar també amb la presència de la regidora del Servei de Gent Gran Activa, Ma Carmen Cebrián, que van ser les encarregades d'entregar-li el detall d'homenatge a Estella.