L’Horitzó-Can Mir, líder en solitari de 2a divisió a la Weleague7

L'equip A de bàsquet del club rubinenc també es troba al capdavant de la Lliga Catalana de primera divisió de la Federació ACELL

Jugadors de l'Horitzó-Can Mir de Rubí competint en la Weleague7 de futbol
Jugadors de l'Horitzó-Can Mir de Rubí competint en la Weleague7 de futbol | Club Esportiu Horitzó
Redacció
18 de novembre del 2019
El nou equip de futbol 7 adaptat de la ciutat de Rubí, fruit de la col·laboració de l'Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó, segueix al capdavant de la Weleague7 després d'enfrontar-se aquest cap de setmana al Terlenka d'El Prat.

Els nois dirigits per Xavier Mas van fer un gran partit a la terra de Can Mir que va deixar el marcador 8 a 1, favorable als rubinencs. Tots els jugadors de l'equip van tenir els seus minuts de joc, però la solidesa defensiva dels rubinencs, formada per Carlos Pino, Rubén Martín i Sergio González, va ser essencial per no deixar passar el contrari de mig camp durant gran part del partit. 

No només l'equip de futbol Horitzó-Can Mir assoleix uns grans resultats, també l'equip A de bàsquet del club rubinenc ha fet un partit excel·lent, que ha guanyat amb una diferència de 30 punts al Fedamar Valldemía (42 a 12), en el marc de la Lliga Catalana de primera divisió de la Federació ACELL. Amb aquesta quarta victòria consecutiva els nois de Sara Zabalgo es posen primers d’aquesta categoria.
 

Els rubinencs han jugat aquest cap de setmana contra l'equip de Fedamar Valldemía Foto: Club Esportiu Horitzó