El festival «Addictes al microteatre» es farà aquest any al CRAC

L'esdeveniment comptarà amb vuit companyies teatrals que actuaran el cap de setmana del 14 i 15 de desembre

Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat el 09 de gener del 2020 a les 17:18h
La 5a edició del festival Addictes al microteatre canviarà d'ubicació. Fins ara s'havia celebrat a l'Espai Jove Torre Bassas, però enguany es trasllada al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), el cap de setmana del 14 i 15 de desembre.

El tema del festival serà el futur, i comptarà amb la participació de vuit companyies teatrals. El funcionament serà l'habitual: les diverses obres de teatre s'interpretaran en els diferents espais del CRAC, i hi haurà dos passis de cadascuna de les microobres, a les 18h i a les 19.30h.

També s'habilitarà un sistema de taquilla inversa, i es podrà reservar plaça per assistir als passis de les obres. 

Dissabte, 14 de desembre

Un viaje al futuro, de Escena 13 (dirigida per Nathalia Paolini). Dos joves i un destí. O dos, o tres, o quatre... (ciència ficció).
Intèrprets: Anna Alcalde, Roger Buendía

Tot tornarà a començar, de L'Escènica (Heredia Vaz, Mariona Juanias). Una sàtira futurista que explora les possibles conseqüències que tindran, entre d'altres aspectes, l'ús de les tecnologies i el seu avanç imparable en la vida quotidiana de la ciutadania. Crítica social.
Intèrprets: Lucía Sánchez, Asier, Heredia Vaz

El último golpe, de Els Coneguts (David Checa). En el futur, els dos últims feixistes de la República espanyola reben una notícia que els farà prendre una difícil decisió. Comèdia.
Intèrprets: David Checa, Jordi Vilella.

Treballant un camp de fems, de Fata Morgana (Pol Borrell). La història d'un dels últims supervivents d'una terra apocalíptica. Drama.
Intèrprets: Joan Montana.

Diumenge, 15 de de desembre

Apoptosis, de Fora del paper (Tània Ibáñez i Lian Guzmán). En una societat on la sobrepoblació i l'economia han portat la majoria al vandalisme sorgeix una organització pionera en els seus mètodes de rehabilitació i reinserció social. Avui tindrem el privilegi d'assistir a una entrevista amb la cap d'aquesta organització.... Ciència ficció.
Intèrprets: Tània Ibáñez, Nadine González i Daniel Navarrete.

Instrucciones para bailar Rock con una máquina (Imanol Fernández). L'home del segle XXII vol aprendre a ballar Rock N Roll. Però les màquines del futur no li posaran gens fàcil. Comèdia.
Intèrprets: Rubén Campos, Nerea Gómez, Olga Navarro, Imanol Fernández

Y Tinder porque me toca, de Ángel Gávila. I si buscares l’amor de la teva vida a Tinder? Molt aviat descobriràs que en aquestes cites... res és el que sembla. Comèdia.
Intèrprets: Albeni Aranda, Sonia Ardanuy, Ángel Gávila

No vindrà, de Parapapà. (Natàlia Prat, Sergi Merchan). Mentre l'Artur i la Paula comparteixen les seves intencions de futur a la seva primera cita, un cambrer molt especial ens mostrarà que les coses no sempre surten com es tenen plantejades. Comèdia.
Intèrprets: Jose Sanz, Claudia Prat, Sergi Merchan